OM solstickan

Solstickan ligger endast 150 meter från havet och Sveriges längsta sandstrand som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter. För den som bara vill promenera är stranden underbar att uppleva. Antingen vid vattenbrynet eller i de kuperade sanddynerna.


Historien börjar med att vandrarhemmets kringbyggda gård var en före detta barnkoloni. Här bor du på ett mysigt och familjärt boende i klassiska vandrarhemsrum eller i egen stuga. På vandrarhemsdelen i huvudbyggnaden finnsett stort kök med matsal för 35 personer och allrum med TV som våra gäster hartillgång till. Omgivningen är idyllisk och fylld med bärbuskar, samt barnvänlig då det finns stora gröna ytor med lekplats. I trädgården finns även grillplats och trädgårdsmöbler för sena och mysiga kvällar!

Hotellet öppnades innan midsommaren 2022 och erbjuder boende, bastu, swimspa och konferenslokal. Solstickan utökades från bara ett vandrarhem och stuguthyrning till att även erbjuda hotell. På tredje våningen av hotellet finns det en stor takterrass där man kan sola och koppla av med en fin havsutsikt mot både Båstad, Halmstad och Mellbystrand. Hotell Villa Sol anpassar sig till det gästerna önskar och kan ordna engagemang. Hela anläggningen, vandrarhem, stugor och hotell, är öppet året runt och alla är välkomna. 


Solstickan erbjuder: 

Servering 

Egenrestaurang, frukostbuffé, sommarcafé, grillmiddag vid förbeställning 

Helpension för grupper

Service 

Grillplats, lägerverksamhet, konferenser, kurser, cykeluthyrning

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på solstickan.com. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari